Extra Årsmöte | Sverigedemokraterna Nybro

Extra Årsmöte

Vi känner en stor glädje nu när vi växer så det knakar och medlemmarna ökar ständigt. Därmed har denna månaden gett våra trogna medlemmar och styrelsemedlemmar mycket arbete, eftersom vi har fullt upp med att rekrytera kandidater och förbereda alla handlingar inför ett extra insatt årsmöte som antogs i samband med ett Styrelsemöte 8/9-13.
Gällande kandidater inom kommun och landstingsfullmäktige har gått strålande. Vi har antagit många nya intressenter som har viljan att företräda Sverigedemokraterna på lokal nivå. Förhoppningsvis kan vi försöka få privilegiet att få en kortare intervju/presentation så att man får lära känna sina företrädare.
Förslaget om att bilda en ny förening med Öland som omnejd förekom på senaste årsmötet men eftersom kapacitet bland engagerade medlemmar inte fanns just vid det tillfället så bordlades detta till kommande årsmöte.
Nu knappt ett år senare så har denna diskussion återigen dykt upp på dagordningen och vi fann det som en strategiskt fördel att försöka låta Öland bilda en egen förening. Därmed gav styrelsen sitt godkännande för att testa viljan hos medlemmarna för att genomföra detta.

 DSC00161-300x225
Ordförande Claus Zaar och medhjälparen Petra Gustafsson från Kalmar sliter för fullt med handlingarna.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.